CZK
menu eshop

patchworková pravítka a šablony, patchwork , šití patchworku, patchworkové vzory

patchwork, quilting, patchworkové šablony, videonávody, pomůcky

menu
Pravítka na Patchwork
Quiltovací pravítka
Sada QPX
Šití přes papír
NAŠE PRODUKTY zavřít
Další informace
MĚNA
AKČNÍ ZBOŽÍ

Patchworková šablona X Rectangle Small

Vaše sleva: 189 Kč (-11%)
cena: 169 Kč

Patchworkové pravítko Corner - Na vytvoření odšitých rohů

Vaše sleva: 329 Kč (-9%)
cena: 299 Kč

Patchworkové pravítko Day and Night

Vaše sleva: 290 Kč (-18%)
cena: 239 Kč

Patchworkové pravítko Diamonds (Diamant)

Vaše sleva: 309 Kč (-6%)
cena: 289 Kč

Patchworkové pravítko Dresden 8 inch

Vaše sleva: 260 Kč (-10%)
cena: 235 Kč

Patchworkové pravitko Hexagon

Vaše sleva: 550 Kč (-13%)
cena: 480 Kč

Patchworkové pravítko Kaleidoscope

Vaše sleva: 495 Kč (-13%)
cena: 429 Kč

Patchworkové pravítko Labyrinth

Vaše sleva: 369 Kč (-14%)
cena: 319 Kč

Patchworkové pravítko Pineapple Large

Vaše sleva: 640 Kč (-16%)
cena: 540 Kč

Patchworkové pravítko Lemoyne Star

Vaše sleva: 550 Kč (-12%)
cena: 485 Kč

Patchworkové pravítko Hunter Star mini 4,5 inch

Vaše sleva: 279 Kč (-9%)
cena: 255 Kč

Patchworková šablona Streaks

Vaše sleva: 489 Kč (-10%)
cena: 440 Kč

Patchworková šablona Rhombus 4,5 inch

Vaše sleva: 275 Kč (-13%)
cena: 239 Kč

Patchworková šablona We play balls Large

Vaše sleva: 299 Kč (-12%)
cena: 264 Kč

We play balls Small

Vaše sleva: 189 Kč (-26%)
cena: 139 Kč

Výhodný set Quilt Project 02

Vaše sleva: 1 633 Kč (-15%)
cena: 1 385 Kč

Butterfly set patchworkových šablon

Vaše sleva: 299 Kč (-30%)
cena: 209 Kč

Patchworková šablona Round and round

Vaše sleva: 469 Kč (-11%)
cena: 419 Kč

Patchworková šablona Octagon

Vaše sleva: 399 Kč (-8%)
cena: 369 Kč

Patchworková šablona Reel 16,5 Inch

Vaše sleva: 369 Kč (-14%)
cena: 319 Kč
 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, a telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
  3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.
  4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
  5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
  6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
  8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
    1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
    2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
    3. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

  1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.
  2. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.